Sjponsoren

Vastelaoves Vereiniging “De Uule” , in 1937 opgericht en heropgericht in 1957, is werkzaam in de wijken van Oud-Geleen. In de loop der jaren is onze vereniging steeds actiever geworden binnen het Carnavalsgebeuren, haar fundament in de wijk versterkt en een positieve bekendheid gekregen in om Geleen.

Jaarlijks bezorgen wij huis aan huis in de wijken van ons Uulerijk onze kalender, welke een oplage heeft van ruim 4000 stuks. In deze kalender wordt het programma van de vereniging opgenomen van het komende vastelaovesseizoen en wordt uitleg gegeven over onze activiteiten. Om een en ander mogelijk te maken benaderen wij bedrijven en instanties om ons financieel te ondersteunen.

Wij hopen dat u een bijdrage wilt leveren aan het verenigingsleven en voor ons gunstig zult beslissen. Wij zullen op onze beurt natuurlijk onze uiterste best doen uw wensen en positionering zo goed mogelijk te behandelen.

Meerdere opties zijn echter mogelijk. Klik hier voor de sponsorpakketten. (PDF-formaat)

Leden van de sponsorcommissie leggen u graag deze mogelijkheden uit. U kunt uw interesse kenbaar via de contactpagina, telefoon (06-50839484) of door het aanspreken van een van de leden van de Raad.

Wat gebeurt er met het geld? Het bekostigen van alle activiteiten zoals:

• Opening carnavalsseizoen
  • Uitroeping van de Prins en Jeugdprins
  • Aankleden van Prins, Jeugdprins, Raad van Elf en Jeugdraad

Met uw hulp maken wij Carnaval toegankelijk iedereen oud en jong arm of rijk.

Hoofsjponsoren

Sjponsoren

Subsjponsoren

En natuurlik bedanke veer aug alle sjponsoren die ós sjteune door ’t plaatsje van hun advertentie in ós kalenderke, hun logo op de beamerpresentaties bie ozze activiteite laote zeen, sjtille sjponsore en zeker aug de luuj die ós in natura sjteune……….. BEDANK HIEVEUR.