Lars Reijnders nieuwe voorzitter van Vastelaovesvereiniging de Uule uit Oud-Geleen.

mei 26, 2018 | Nuuts |

Per 25 mei 2018 is de voorzittershamer van de Vastelaovesvereiniging de Uule uit Oud-Geleen van Maurice van Eck overgegaan naar Lars Reijnders.
De aanwezige leden van V.V. de Uule uit Oud-Geleen kozen Lars, tijdens de jaarvergadering unaniem als voorzitter voor een periode van in ieder geval vier jaar.
Voor Lars begint hiermee een spannende uitdaging. Samen met het dagelijks bestuur en de overige leden van de raad van Elf zal hij niet alleen in de komende periode richting moeten geven aan de vastelaovend binnen de gemeenschap van Oud-Geleen maar ook samen met de overige vier verenigingen aan de vastelaovend in Geleen.
Binnen de vereniging heeft Lars zijn sporen verdiend als boegbeeld van de jeugdcommissie. Op energieke wijze heeft hij zich, vanaf zijn aantreden bij de vereniging ontfermd over de jeugdraad én de vastelaovend voor de jeugd. “De toekomst van de vastelaovend ligt bij onze jeugd. Verlies je die jeugd, dan verlies je de vastelaovend”, aldus Lars.
Vier jaar geleden, na stoppen van de vorige voorzitter, werd Maurice gekozen als nieuwe voorzitter. Onlangs maakte hij echter kenbaar, dat hij zich niet herkiesbaar wilde stellen voor een tweede ronde als voorzitter van onze vereniging. “De vereniging moet de kans krijgen om zichzelf weer te vernieuwen met ideeën en elan. Dat geldt zo ook voor haar bestuurders. Het is om deze reden, dat ik de voorzittershamer graag wil overgeven aan iemand anders”, aldus Maurice.
Onder het voorzitterschap van Maurice werden er bruggen geslagen en verbindingen gelegd naar andere verenigingen in Oud-Geleen en ook daarbuiten. Daarnaast werd gestaag gebouwd aan het vergroten van het ledental van de raad van Elf.
Maurice zal nu verder gaan als lid van de raad van Elf en uiteraard actief blijven bij V.V. de Uule.
V.V. de Uule wenst Lars Reijnders veel succes toe in zijn nieuwe functie als voorzitter en bedankt Maurice van Eck voor zijn inspanningen gedurende zijn voorzitterschap.

Oud-Geleen, 26-05-2018
Sjir Schepers