Jeugprins Xavi I (Prevoo)

Jeugprins van het Uuleriek

Miene sjtick en racket gaon aan de kantj,
Dees daag num ich de scepter in de handj;
Allein mer sjpringe , polonaise en gehos,
Mit miene raod gaon ich ech heëlemaol los;
Dus Uule-luuj zèt uch sjrap, veer gaeve ‘m same eine klap!

ALAAF!

VV De Uule Awt-Gelaen installeren Xavi I (Prevoo) als jeugdprins van de Vastelaovesvereiniging “De Uule” Awt-Gelaen.

Op woensdag 12 februari 2020 werd tijdens een gezellige en drukbezochte kinderzitting in het Hubertushuis in Oud-Geleen de nieuwe jeugdprins van de Vastelaovesvereiniging “De Uule” van Awt-Gelaen uitgeroepen.

Na de opening en welkomstwoord door de Opper Uul Peter Ickenroth en zijn jongere assistent, Youri, nam de jeugdraad van V.V. de Uule, met in hun midden jeugdprins Kjell I plaats op de bühne en kon de Kènjerzitting van start gaan.

Vervolgens werd oud-jeugdprins Kjell Smits door het AJU op een zeer ludieke wijze bij hun ingelijfd. Kjell is een geweldige jeugdprins voor V.V. de Uule geweest.

Om 16.11 uur kwam de nieuwe jeugdprins vanonder de koker tevoorschijn: Xavi Prevoo!
Hij werd door de opper Uul Peter uitgeroepen als:

Xavi is de zoon van Wendy en Björn Prevoo en heeft een jongere zus, Jinthe.
De residentie is aan Hekerbeek 39 te Geleen.
De hobby’s van Xavi zijn hockey, tennis , Fifa20 spelen met de X-box.
Hij is lid van hockeyclub Scoop en speelt tennis bij TC Keerweide.
Kan geen moment zonder Wi-Fi en voetbalt graag op het schoolplein.
Xavi zit op BS. de Driesprong in groep 8B.
Op 3 februari 2021 treedt Xavi af.

Gelegenheid tot feliciteren tijdens de prinsenreceptie op zondag 24 januari 2021 vanaf
14:11 uur in het Hubertushuis, Jan Willenstraat 1 te Oud Geleen.

Wij, Vastelaovesvereiniging de Uule Awt-Gelaen wensen Xavi, familie en hun aanhang een schitterend vastelaovesseizoen toe.